About

Hello! Welcome to Hot Chocolate!

This blog is about photography, traveling, food, books, and everything in between. ๐Ÿ˜€

All text and images (unless otherwise stated) are ยฉ Messa.

Tidak dilarang untuk memperbanyak/mengumumkan setiap tulisan/foto di blog ini, selama masih menjadi bagian dari h0tchocolate.com.

If you have any questions about hot chocolate, please do not hesitate to contact me at:

blogmessa@gmail.com

twitter: @hotchocolatejoy

 

Thanks for coming and enjoy! ๐Ÿ™‚

 

 

100 thoughts on “About

  1. Maya says:

    Hehehe … Page About yang paling pendek yang pernah saya baca. Biasanya orang sukanya nulis panjang-panjang, sampai-sampai hampir menyerupai CV ๐Ÿ™‚

    Like

    • h0tchocolate says:

      huahaha iya mbak Maya, aku kurang suka menceritakan diriku panjang lebar disini, mending menuh-menuhin tulisan deh daripada menuhin ‘about’ ๐Ÿ˜€ makasih kunjungannya mbak!

      Like

  2. ruthwijaya says:

    Halo Messaaaa… ih suka deh layout blognya. Mau nyontek theme ini, tapi jadinya beda banget di aku… huhuhuhu…. gimana caranya sih biar jadi kayak gini? Mau dong diajarin

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s