About

Hello! Welcome to Hot Chocolate!

This blog is about photography, traveling, food, books, human behavior, and everything in between. πŸ˜€

All text and images (unless otherwise stated) are Β© Messa.

Tidak dilarang untuk memperbanyak/mengumumkan setiap tulisan/foto di blog ini, selama masih menjadi bagian dari h0tchocolate.com.

If you have any questions about hot chocolate, please do not hesitate to contact me at:

hotchocolatenjoy@gmail.com

twitter: @hotchocolatejoy

 

Thanks for coming and enjoy! πŸ™‚

 

 

100 thoughts on “About

  1. Hehehe … Page About yang paling pendek yang pernah saya baca. Biasanya orang sukanya nulis panjang-panjang, sampai-sampai hampir menyerupai CV πŸ™‚

    Like

    1. huahaha iya mbak Maya, aku kurang suka menceritakan diriku panjang lebar disini, mending menuh-menuhin tulisan deh daripada menuhin ‘about’ πŸ˜€ makasih kunjungannya mbak!

      Like

  2. Halo Messaaaa… ih suka deh layout blognya. Mau nyontek theme ini, tapi jadinya beda banget di aku… huhuhuhu…. gimana caranya sih biar jadi kayak gini? Mau dong diajarin

    Like

    1. Halo juga Ruth πŸ˜€ silakan dicontek, itu theme nya yg “forever”. Kalau mau bikin kolom 4 postingan terbaru di atas, pergi ke customize…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s